Tahle čokoláda je dokonalost sama. Její příprava zabere jen malou chvíli, spotřebujete při ní jen pár základních ingrediencí a ještě k tomu vypadá nádherně! Můžete si ji dokonce doladit podle vlastní chuti. Pokud navíc chcete obdarovat někoho, kdo se rád stravuje zdravě a eticky, s touhle dobrotou nešlápnete vedle.

Ingredience:

  • 100 g kakaového másla
  • 60 g kakaa z nepražených bobů
  • 40 g třtinového cukru
  • ½ kávové lžičky chilli
  • špetka soli

Postup:

Pomalu ve vodní lázni rozehřejte kakaové máslo a přidejte do něj všechny ostatní ingredience. Směs pak důkladně promíchejte a nalijte ji formičky. Hotovou čokoládu nakonec přemístěte do mrazáku, a to minimálně na půl hodiny. V mrazáku či lednici je pak nutné váš výtvor skladovat i nadále – pravá, domácí čokoláda se totiž roztéká mnohem rychleji než ta kupovaná.

Zvýhodněné předplatné knížek Bylinky revue. Lepší bylinkové informace těžko najdete jinde. Píšeme poctivě a s láskou.

Predplatne

Roční (12 čísel): 1099 Kč * Půlroční (6 čísel): 599 Kč * Dvouleté (24 čísel): 1999 Kč

Tel.: +420 225 985 225
SMS: +420 605 202 115
E-mail: bylinky@send.cz
Online aplikace ZDE

Mapa: Bylinky revue žádejte v těchto prodejnách tisku