Blog, Strana 2
Když máme rýmu, kolikrát je horší náš odřený nos než rýma samotná! A právě domácí mast z rýmovníku tady může pomoct. Zafunguje i díky l...
Co taky jiného už by mohlo pomoct! Rýmovník (nebo také španělský tymián či mexický eukalypt), který je známý i pod názvem molice (Plectranthus ar...
Sychravé podzimní dny a večery v nás vyvolávají pocit chladu a často také neveselou náladu. Chcete si podzimní dobu zpříjemnit, ohřát s...
Nevařený sirup z aronie je skvělým zdrojem vitamínů, které posilují imunitu a dodávají energii v přírodní formě. Tento jednoduchý recept zachovává vše...
Likér z černých jeřabin je lahodný domácí nápoj, který zahřeje a dodá energii v chladných měsících. Kombinace jeřabin, cukru a vodky vytváří nápoj s j...
Marmeláda z černých jeřabin je lahodná pochoutka, která ozvláštní vaše dezerty i každodenní svačiny. S bohatou chutí a temnou barvou se skvěle hodí do...
Klasické jeřabiny známe jako oranžové kuličky, které na podzim rozsvítí stromy v alejích kolem cest. Znáte ale černý jeřáb? Ten není zdaleka...
Římské plněné artyčoky jsou lahodným pokrmem inspirovaným italskou kuchyní, kde jemná chuť artyčoků skvěle ladí s náplní z čerstvé strouhanky, parmezá...
Artyčok je pro nás méně známá zelenina, se kterou jsme se možná setkali na dovolené v Itálii nebo v nějakém dobře zásobeném zelinářství...
Podle starých vědem má křen nejen léčivé, ale i ochranné schopnosti – dokáže očistit dům od negativních energií a odhánět zlé duchy. K tomuto účelu do...