Dárek předplatitelům, nástěnný kalendář 2025

Blog, Strana 18

Kapky ECHINACEA

Věděli jste, že v naší Domácí bylinkárně je ECHINACEA, což je vynikající pomocník na posílení imunity a je dobré mít ji stále při ruce. Podporuje močo...

Recept na pýchavkovou polévku

Pýchavka má vynikající nutriční hodnoty, příjemnou chuť a vůni. Dá se konzumovat na mnoho způsobů, je možné ji použít v klasických pokrmech místo masa...

Bylinky jsou voňavá radost, něžný dotek přírody, lahodný pomocník v kuchyni a domácí lékárně.

Pěstujeme, vaříme i léčíme doma, jak jinak než s bylinkami. Předplatné krásných knížek Bylinky revue je nyní za zvýhodněnou cenu (do konce roku, od le...

Zahradníkův listopad

Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ano, v listopadu se má obracet a kypřit půda; nabírat ji plným rýčem, to je tak chutný a labužnický...

Recept na dušené artyčoky na italský způsob

Potřebujete trochu osvěžit váš jídelníček? Zkuste artyčoky – zeleninu u nás poměrně nevšední, ovšem oblíbenou hlavně ve francouzské a italské kuchyni....

Recept na houbový štrůdl

Víte, že se štrůdl dá dělat i z hub? A je vynikající! Můžete si ho zkusit upéct sami, máme pro vás totiž skvělý recept! Budete potřebovat: 1 ...

Recept na luxusní bramboračku

Domácí bramboračka je prostě fenomén. Je to něco, co nás provází od dětství, a většina z nás vzpomíná na tu, co nám vařila maminka nebo babička. Co js...

Podzimní Bylinky jsou právě v prodejnách tisku

Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ono se řekne říjen; ono se řekne, že příroda se ukládá k spánku; zahradník to ví líp a poví vám, že říjen je stejn...

Recept na bezinkovou marmeládu

Černý bez roste všude a dá se z něj dělat výborná marmeláda, na kterou vám zde přinášíme recept. Nezapomeňte však na rčení, které říká „před heřm...

Vyšla druhá kniha Dobromysl

Vážené čtenářky, milí čtenáři, vyšla druhá kniha Bookazín Dobromysl. Chcete-li se trochu vzdálit každodennímu stresu a užít si příjemnou chvilku jen ...