Blog, Strana 18
Věděli jste, že v naší Domácí bylinkárně je ECHINACEA, což je vynikající pomocník na posílení imunity a je dobré mít ji stále při ruce. Podporuje močo...
Pýchavka má vynikající nutriční hodnoty, příjemnou chuť a vůni. Dá se konzumovat na mnoho způsobů, je možné ji použít v klasických pokrmech místo masa...
Pěstujeme, vaříme i léčíme doma, jak jinak než s bylinkami. Předplatné krásných knížek Bylinky revue je nyní za zvýhodněnou cenu (do konce roku, od le...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ano, v listopadu se má obracet a kypřit půda; nabírat ji plným rýčem, to je tak chutný a labužnický...
Potřebujete trochu osvěžit váš jídelníček? Zkuste artyčoky – zeleninu u nás poměrně nevšední, ovšem oblíbenou hlavně ve francouzské a italské kuchyni....
Víte, že se štrůdl dá dělat i z hub? A je vynikající! Můžete si ho zkusit upéct sami, máme pro vás totiž skvělý recept! Budete potřebovat: 1 ...
Domácí bramboračka je prostě fenomén. Je to něco, co nás provází od dětství, a většina z nás vzpomíná na tu, co nám vařila maminka nebo babička. Co js...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ono se řekne říjen; ono se řekne, že příroda se ukládá k spánku; zahradník to ví líp a poví vám, že říjen je stejn...
Černý bez roste všude a dá se z něj dělat výborná marmeláda, na kterou vám zde přinášíme recept. Nezapomeňte však na rčení, které říká „před heřm...
Vážené čtenářky, milí čtenáři, vyšla druhá kniha Bookazín Dobromysl. Chcete-li se trochu vzdálit každodennímu stresu a užít si příjemnou chvilku jen ...